. . .

Csatlakozz most, és próbáld ki kötelezettségek nélkül.

Népszerűsítsd vállalkozásod
a vonzás körzetedben

Most elérheted, hogy adatbázisunkat felhasználva, többen felfigyeljenek vállalkozásodra, többen megismerjenek, és új üzleti partnerekkel léphess kapcsolatba.

Prémium KKV Platform

Több éves előkészülettel létrehoztuk a platformot ami segíti a kkv-k digitális működését a jövőben.

Új megrendeléseket szerezhetsz

Online Piactéren kereskedhetsz termékeiddel jutalék mentesen plusz költségek nélkül!

Szakemberként megbízásokat kaphatsz

Megbízások elvégzésére kb. 2 perc alatt leadhatod a pályázatod, és azonnal a megbízónál landol a jelentkezésed! Természetesen nem kérünk sikerdíjat egy munka után sem!

A platform átlagos növekedése
0 %
Elérés növekedés az elmúlt 3 hónapban
0
Havi átlagos egyedi látogató
+ 0
Kulcsszóra optimalizáltunk
0 %
Közösségi oldalakon való növekedés

Mire vársz még?

Csatlakozz te is a portál

felhasználói körébe, vedd el

azt ami neked is jár! 

Akik már minket választottak

?????

Jobb lenne ha téged keresnének az ügyfelek?

A legjobb helyen jársz! A platform segítségével elérheted, hogy Vállalkozásod Percek alatt mindenki számára látható legyen adatbázisban. Ez egy olyan lehetőség amivel elérheted, hogy többen felfigyeljenek vállalkozásodra online, plusz megrendeléseket szerezhetsz a platform segítségével! 

Te meg engedheted magadnak, hogy otthagyd a konkurenciának a vásárlókat? 

Persze, hogy nem.Hisz ezért vállalkozunk, hogy pénzt keressünk.

Még is milyen vállalkozó hagyna ügyfeleket ott a konkurenciának, ha az az övé is lehetne?

Regisztrálj most és próbáld ki ! 🙂

Kevesebb munkával több profit!

Regisztráció után már csak a megrendelések feldolgozásával kell foglalkoznod, mi foglalkozunk a reklámmal és seo-val, neked nincs más dolgod csak regisztrálni és kitölteni a vállalkozásod profilját! Ne aggódj nem leszel egyedül, 0/24 Ügyfélszolgálatunk szívesen segít mindenben, ha kérdésed vagy technikai problémád adódna!

 

Kereskedj online most!

Töltsd fel az összes terméked a piactérre, és várd a megrendeléseket! Tulajdonképpen úgyis tekinthetsz a piactérre , mintha lenne egy online értékesítőd, aki a nap 24 órájában dolgozik helyetted. Neked nincs más dolgod csak megrendeléseket kezelni!

Szerezz új megbízásokat

Amikor a rendszerbe be küldenek egy új megbízást, aki lehet cég,vállalkozó vagy magánszemély és a te profiloddal egyezik a megbízás típusa abban az esetben kapsz egy értesítést, hogy van egy új munka ami elvégzésre vár.

Szabadon böngészhető, az összes megbízás amit beküldenek a Munkák menüpont alatt.

Miben részesül a vállalkozásod?

Weboldal

Weboldalad által könnyedén új ügyfelekre tehetsz szert, és minden olyan hasznos információt közzé tehetsz amit fontos tudni a Vállalkozásodról. Plusz Facebook chat is integrálható a vállalkozás oldalára, hogy a potenciális ügyfelekkel könnyedén kommunikálj.

Cégadatbázis

A weboldalad tulajdonképpen egy céges profilként szerepel az adatbázisban, amivel könnyedén megtalálhatják a vállalkozásod, területekre szűrve. Tehát aki olyan tevékenységű vállalkozást keres mint a tied, abban a vonzáskörzetben ahol te tevékenykedsz az megfog találni!

Hozzáférés B2B Piactérhez

Azok a Tagok akik csatlakoztak a Rendszerhez, hozzá férhetnek B2B Piactérhez, minden közvetlen elérhetőséghez és korlátlanul értékesíthetnek, jutalék nélkül. Vagyis nem kell fizetni jutalékot, keress annyit amennyit szeretnél! 💰💰💰

Hozzáférés Megbízásokhoz

Amennyiben szakemberként regisztrálsz, abban az esetben tudsz válogatni megbízások között amit vagy magánszemélyek vagy cégek, vállalkozások tesznek közzé. Maximum 2-3 percet vesz igénybe benyújtani a szándékot, hogy elvégeznéd az adott megbízást, és természetesen szintén jutalék mentessen! 

Hozzáférés Üzleti Ingatlanokhoz

Ha esetleg bérelnél egy új irodát, raktárat,helységet vagy vásárolnál / befektetnél Üzleti jellegű ingatlanba akkor ebben is tudunk segítséget nyújtani esetleg, felkeresni számodra megfelelő ingatlant

0/24 Ügyfélszolgálat

Folyamatosan állunk rendelkezésre telefonon, facebook-on, esetlegesen előre egyeztetett időpontban személyesen is ha bármilyen nemű segítségre van szükség az oldalal kapcsolatban, vagy ha segítségre van szükség 🙂

Miért is jó ez a vállalkozásomnak?

Több érdklődő

Új kapcsolatokra tehetsz szert, akár napról napra is, mivel folyamatosan keresünk új tagokat akik akár az ügyfeleid is lehetnek.

Keresőkben is megjelensz

Nem csak a platform keresőjében lesz elérhető profilod, hanem különböző keresőkben is láthatóvá fog válni a profilod pl: Google,Bing stb..

SEO és közös kampányok

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél jobb eredményeket érjünk el a keresőkben is, ezért több különféle weboldalakon gyártunk tartalmat és linkípitésel is foglalkozunk!

Információt szerezhetsz

Könnyedén szert tehetsz több olyan információra is ami hasznodra válhat a mindennapokban. Egyszerűen tudsz piackutatást végezni, vagy informálódhatsz üzleti ingatlanokról.

Ismertséged növelése

Mivel folyamatosan dolgozunk azon, hogy népszerűsítsük platformunkat ezért, az idő elteltével a te vállalkozásod is ismeretebb és népszerűbb lesz velünk együtt.

Kapcsolatokat építünk

Fő profilunk, hogy segítsük a Magyar KKV-k online működését, ezért ha egy Tagnak szüksége van valamilyen termékre vagy szolgáltatásra szívesen segítünk a beszerzésben, hogy a kereslet és a kínálat egymásra találjon!

Plusz 6 érv ami melletünk szól ...

Elégedettségi garancia

Amennyiben úgy döntesz, hogy mégsem tetszik neked a ez a szolgáltatás amire befizettél, abban az esetben bármikor le mondhatod és vissza is fizetjük a tagságod árát! 

100% Jutalék mentes.

Ha neked egy termék vagy szolgáltatás árán is milliós bevételed származik, az mind téged illet. A platformon bármekkora összegű profitra szert tehetsz, nem kell fizetned utánna  jutalékot. 

Online értékesítés

Tekintsen úgy a portálra mint egy értékesítőre! Amint beregisztrálsz a vállalkozásod látható lesz a platformon, ahol vagy az adatbázis segítségével, vagy a piactér adta lehetőségeknek könnyedén tudsz értékesíteni.

Ellenőrzött vállalkozások

Fontosnak tartjuk és az oldal működisi alapja is az, hogy tisztességes, megbízható vállalkozások használják az oldalt 

Költséghatékony Ügyfélszerzés

Egy havi tagsági díj fejében szerezhetsz új ügyfeleket, és ne aggódj ez sem kerül többe mintha meghívnál egy kávéra. Ugye nem egy kávézás ára tart vissza, hogy új ügyfeleket szerezz?:)

0/24 Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunka nap 24 órájában aktív, ezáltal ha technikai segítségre van szükséged vagy valamilyen kérdésed lenne a szolgáltatással kapcsolatban állunk rendelkezésedre! 

Mi nem kérünk a Partnereink által lebonyolított ügyletekből egy kanyit sem. Nálunk egy Tagsági díj van csak ami a munkánkat segíti, hogy szinvonalas szolgáltatást tudjunk nyújtani Partnereink számára. De ez a Tagsági díj sem több mintha leülnénk kávézni havonta egyszer. És ne feledd, hogy folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk minden Partnerünk számára!

Regisztrálj most

Kiemelt a keresőben

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kiemelt hírdetések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kiemelt ajánlatok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Élj a lehetőséggel és csatlakozz!

Köszönjük, hogy megtisztelt az idejével minket és idáig elolvasta az ajánlatunkat. Bizonyára azért van ittés olvas  még mindíg mert érdekli a lehetőség.

Úgyhogy most szeretnénk meg ajándékozni egy 90% kedvezménnyel az első hónapra!

NE feledd ez az ajánlat, csak korlátozott ideig elérhető.

Ha nem tudsz havi 4990 forintot rá szánni a vállalkozásod fejlődésére.. akkor ez a lehetőség nem neked való!
Kb. 1 vagy maximum 2 kávézás ára durván, és ezért sokkal többet fogsz kapni!

Your Awesome Course Title

Enter the description of your course. Mention what problem does it help solve and what’s unique about it. Tantalize on how it would benefit people

Regisztráció menete

1.) Töltsd ki az űrlapot

Az űrlap kitöltése max. 1-2 percet vesz igénybe de kérlek figyelj oda, hogy a helyes adatokat add meg a regisztráció során.

2.) Kattints a Regisztráció gombra

Regisztrációs gomb megnyomásával a rendszer automatikusan elkészíti neked a Weboldalad és a Tagságod perceken belűl aktív lessz.

3.) Meg is vagyunk!  🙂

Megadott emailcímre ki küldjük a Belépéshez szükséges információkat amit azonnal tudsz használni.

Kérdésed van?
Segítünk 

Ha kérdésed akadt amire esetleg nem találtál választ az oldalon írj itt jobb alsó sarokban egy üzenetet Facebook Messengeren vagy írj ide: support@ecegek.hu

100% biztonságos vásárlás Barionnal

Az ismétlődő bankkártyás fizetés az ismert Barion rendszerén keresztül történik, amely egy 100% biztonságos online vásárlási rendszer.

Nincs hűségidő, bármikor lemondható

Előfizetésedet bármikor lemondhatod a platformon bejelentkezve a Fiókom menüpontban és tagságodat azonnal töröljük, valamint megszüntetjük a bankkártyád automatikus terhelését.

Kényelmes ismétlődő fizetés

Nem kell havonta csekkeket feladnod, készpénzzel bajlódni sem utalást indítani – a Barion ismétlődő fizetési rendszerével a havi Clubtagsági díj automatikusan kiegyenlítésre kerül bankkártyád segítségével, a számlát pedig a rendszer elküldi a megadott e-mail címedre.

Felmerült benned néhány kérdés?

Gyakran ismételt kérdések

Igen! Valóban, az első hónapban 490 Ft (bruttó) Forintért Taggá válhatsz. Viszont azután a 2 hónaptol automatikusan havi 4990 forint a szolgáltatás ára.

Az elégedettségi Garancia az első hónapra vonatkozik, tehát ha esetleg úgy gondolod, hogy nem megfelelő a szolgáltatást amit igénybe vettél, abban az esetben nincs más dolgod mint jelezni az  ügyfélszolgálatnak vagy platformon be lépve “xxxx” menüpont alatt lemondható a szolgáltatás.

Ezért adunk garanciát és kedvezményt is az első hónapra, hogy mindenki eltudja dönteni igényli-e a szolgáltatásunkat vagy nem. Természetesen nincs akadálya felmondható a szolgáltatás akármikor. Viszont ha túl vagyunk az első hónapon abban az esetben nem áll módunkban vissza  fizetni a tagsági díjjat. Illetve jövőt illetően nem szeretnénk együtt működni veled bocsi. 🙂

A platform úgy lett kialakítva, hogy akár induló vállalkozások is könnyedén kitudják fizetni a havi 4990 Ft havi díjat. De amennyiben szeretnéd egyben kifizetni előre az 1 éves tagsági díjat, abban az esetben, köszönjük nagyon hálásak vagyunk a bizalmadért, kérjük keresd fel az Ügyfélszolgálatot és segítséget nyújtanak mindenben.

Ez attól függ, hogy miért szűnt meg a tagságod. Amennyiben problémás Ügyfélként leszerepeltél abban az esetben nem szeretnénk együtt működni veled. Ne is haragudj de szerintem te sem szereted ha az Ügyfeled problémás ugye? 

ui: De egyébként nyitva áll a kapu mindenki előtt! 🙂

Hát ezt még kikell találni.. fizess be ujbol xd

Applikáció hamarosan!

Az applikáció lényege és célja, hogy kiszolgálja a magánszemélyek érdekeit.

Könnyedén megtalálják a számukra megfelelő szolgáltatót a vonzás körzetükbe illetve egyszerűen közzé tehessenek megbízásokat szakemberek részére.